Co-ouderschap coaching

 Je bent of wordt co-ouder

Je hebt met je ex co-ouderschap afgesproken. Jullie kind woont afwisselend bij jou en je ex.  

Het belang van jullie kind staat voorop. Als je ex en jij dat goed in het oog blijven houden, kan co-ouderschap een succes worden.

Het is nodig om alle belangrijke afspraken in een contract te zetten. Daarmee is de kans groter dat jullie je allebei aan de afspraken houden. Als de een zich niet aan de afspraken houdt, heeft de ander een sterke positie om dit af te dwingen.

Hoe ik je kan helpen

Flink wat jaren geleden werd ik co-ouder van twee peuters, die nu volwassen zijn. Soms ging het goed en soms niet. Ik heb er veel van geleerd en gebruik deze ervaringen en die van andere co-ouders om jou zo goed mogelijk te helpen.

Ik heb een modelcontract met alle onderwerpen die belangrijk zijn bij co-ouderschap. Ik gebruik voorbeeldteksten, o.a. voor het verblijfrooster van het kind. De vele opties die erin zittten, helpen om het contract en rooster te laten aansluiten bij jullie situatie.

Aanmelden en kosten

Deze coaching kost 60 euro per uur exclusief BTW. Dat is 72,60 inclusief BTW. Meestal is twee tot vier uur coaching voldoende om je vragen te beantwoorden en een co-ouderschap contract op te stellen dat naar jouw zin is.

Je kunt langskomen in Leidschendam of alles per email en telefoon doen.

Wil je meer informatie of je aanmelden, bel me dan op 06-55780207 of stuur een bericht naar info@kimcoaching.nl.